KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Elmalar Şehit Cihan Karabörk Ortaokulu

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar. Dönem boyunca emeği geçen tüm eğitim kadromuza teşekkür ediyor, öğrencilerimize buradan bir kez daha keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ara

Okulumuzda 12-18 Aralık tarihleri arasında belirli günler ve haftalar kapsamında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kısaca Yerli Malı Haftası kutlamaları gerçekleştirildi.

Kas

12 Kasım 2022 Cumartesi Günü gerçekleştirilecek olan tatbikat öncesinde okulumuz öğrencilerine gerekli eğitim verilerek "ÇÖK-KAPAN-TUTUN" deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Ayşenur KÜPE ve Fatma MAZI rehberliğinde öğrencilerimiz TAY filmi için sinemaya gittiler. Sinemadan sonra da eğlenceli vakit geçirmeye devam ettiler. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mevlid Kandili Etkinliğimiz

Ekm

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Beyzanur Keskin rehberliğinde 7.sınıf öğrencilerimiz fen dersinde STEM yaklaşımı ile Takım Yıldızı Projektörü yaptılar. Daha sonra yaptıkları projektörleri test ettiler.

Ekm

Hayat Öykünce Güzel isimli eTwinning projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimiz Beyzanur Keskin ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda 26-27 Mayıs tarihlerinde 4006-Tübitak Bilim Fuarı gerçekleştirilmişti. Fuara katılan öğretmen ve öğrencilerimize Tübitak yürütücümüz Büşra Özşahin tarafından Katılım Belgeleri verildi.

Haz

Lgs öğrencilerimiz Okul Rehber Öğretmenimiz ve sınıf öğretmenleri eşliğinde sınav ile öğrenci alan ve sınavsız öğrenci alan bazı liseleri gezerek tercih süreçleri için bilgi edindiler. Misafir olduğumuz lise müdürlüklerine ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ayşe Nur Küpe'nin düzenlemiş olduğu Hoş Geldin Ramazan Tiyatro etkinliğimiz gerçekleştirildi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Hayat Öykünce Güzel eTwinning projemizin Mart Ayı etkinlikleri öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Nis

Hayat Öykünce Güzel eTwinning projemizin Şubat Ayı etkinlikleri öğrenvilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Kutlama töreni kapsamında öğrencilerimiz Müzik öğretmenimiz Seda Gül KARASOY eşliğinde koro gösterisi gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Karacaoğlan Ortaokulu ile dostluk maçı gerçekleştirildi. Beden Eğitimi öğretmenimiz Muhammed Kurt'a teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi tiyatro etkinliğimiz okulumuz Türkçe öğretmenleri Serkan KÖK ve Kevser Çakmak koordinatörlüğüde yürütüldü. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz