Ara

Öğretmen ve öğrencilerimizce hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü konulu gazetemiz yayında. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sayın Ayşe Nur KÜPE ve sevgili öğrencilerimiz Mescid-i Aksa'yı hem öğrenip hem eğlendiler. Mescid-i Aksa atölyesi kurdular ve Mescid-i Aksa kurabiyeleri yaptılar. Öğretmenimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenimiz Ayşe Nur KÜPE, öğrencilerimizle birlikte 'Filistin İçin Yardım' kampanyası düzenlediler. Emek ve özverileri için teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenimiz Ayşe Nur KÜPE ve öğrencilerimiz okulumuzun adını taşıdığı 'ŞEHİT CİHAN KARABÖRK'ün ailesini ziyaret etti. Ardından şehitliğe ziyaret ettiler.

Kas

Sevda Gülşah YILDIRIM ve KSÜ Eğitim Fakültesi GÖNÜLLÜLÜK EKİBİ; Arkeolog Derya KILINÇ KOCA ve öğrencileri ve Hande Dağlı Hoca'nın emek ve çabalarıyla okulumuzda öğrencilerimize eğlence düzenlendi. Okulumuza gelen ve öğrencilerimize çok güzel anlar yaşatan saygıdeğer eğitimcilerimize ve bu etkinliğe ön ayak olan sayın hocamız Ahmet KARA'ya teşekkürü borç biliriz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında sayın öğretmenimiz Ayşe Nur KÜPE'nin emek ve çabalarıyla düzenlediği tiyatro ve eğlence etkinlikleri düzenlendi. Gösterdiği emek ve özen için kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenimiz sayın Ayşe Nur KÜPE ve öğrencilerimiz 'Filistin İçin Hayır Çarşısı' etkinliği düzenledi. Emekleri için hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileriyle, öğretmenlerimizden Ayşe Nur KÜPE önderliğinde sinema ve eğlence etkinliği düzenlendi. Emekleri için Ayşe hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe Nur KÜPE önderliğinde Elmalar köyünde, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Okul rehber öğretmeni Sefa KÜÇÜK tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS hakkında sunum yapıldı. Öğrencilerin LGS hakkında merak ettikleri ve sınav sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir sevinç ve mutlulukla kutladık. Düzenllenen eğlence ve etkinliklerle çocuklara cumhuriyetin önemini anlattık. Kutlamalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. YAŞASIN CUMHURİYET! YAŞASIN TÜRK MİLLETİ!!!

Eyl

Matematik dersimizde öğrencilerle sayma pulları yapıp, yaptığımız pullarla öğrencilerimizle tam sayılarla toplama işlemini işledik.

Eyl

Sayın öğretmenimiz Ayşenur KÜPE ve kıymetli öğrencilerimizin çaba ve özverisiyle hazırladıkları etkinliklerle mevlid kandilimizi kutladık. Sayın öğretmenimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Tem

Bu başarıda emeği geçen okul yönetimine ve öğretmenlerimize teşekkür eder, mezun olan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik voleybol turnuvası düzenlendi. Yapılan turnuva sonucunda 1. olan 8/D sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz. Turnuvayı düzenleyen Hakan VANLI öğretmenimize teşekkür ediyoruz.