KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Elmalar Şehit Cihan Karabörk Ortaokulu

Elmalar Şehit Cihan Karabörk Ortaokulu

Adres
Geçici Adres Karataş Mah. 103003. Sok. Karacaoğlan İlkokulu/Ortaokulu No 17A Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş /// Asıl Adres Elmalar Mah. Yeni İskan Sok. No 54 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Ulaşım
Elmalar Mahallesi´ne ait kooperatifler marifetiyle toplu taşıma yapılmaktadır. Fakat okulumuzun mesai saatleriyle toplu taşıma saatleri uyuşmamaktadır. Bunun için özel aracıyla ulaşım sağlayan personelimiz bulunmakla birlikte personelimiz genel olarak özel servisle anlaşmalı olarak ulaşım sağlamaktadır. Özel servis aracı Şeyh Adil Mezarlığı civarından hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Okul binamız 2021 yılında depreme dayanıksız olduğu için yıkılmıştır. Okulumuz şu an Karataş Mahallesi´ndeki Karacaoğlan İlkokulu´nda ve Karacasu Mahallesi´ndeki Saadet Arifioğlu Ortaokulu´nda misafir okul olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Dulkadiroğlu ilçesinde yer almaktadır. Yeni Sanayi kavşağına 17 km uzaklıktadır.