LGS HAZIRLIK SÜRECİNE MOTİVASYON ÇALIŞMASI İLE DESTEK

Lgs hazırlık sürecine motivasyon çalışmaları ile destek veriyoruz.

8/C sınıfı Sınıf Rehber Öğretmenimiz ve Matematik Öğretmenimiz Büşra ÖZŞAHİN öğrencileri ilegelecek planlamaları yapıp ''GELECEKTEKİ 8/C'' etkinliğini gerçekleştirdiler. Öğrencilerin LGS hazırlık sürecinde ve sonrasında hedef belirlemelerini amaçlayan bu çalışma ile öğrencilerimiz verimli dakikalar geçirdi aynı zamanda LGS hazırlık sürecindeki motivasyonları artmış oldu. Öğrencilerimiz gelecekte bulunmak istedikleri meslekleri kendi fiziksel ve akademik özelliklerine uygun olarak belirleyip sınıf panosuna astılar.

Sınıfa her girdiklerinde hangi amaç için çalıştıklarının bilinci ile derslerine daha sıkı çalışmalarını temenni eder ve bu çalışmada emeği geçen , öğrencilerini her konuda destekleyen değerli öğretmenimiz Büşra ÖZŞAHİN'e teşekkür ederiz.

''Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir.''

Mustafa Kemal ATATÜRK

04-01-202204-01-202204-01-202204-01-202204-01-2022